info@emelokosar.hu    |   +36-30-251-2226

Projekt

A Kedvezményezett neve: Imre Kálmán Emelőkosaras Tehergépkocsikkal Szolgáltató Egyéni Vállalkozó

A pályázati felhívás neve, kódszáma: VEKOP-1.2.6-20 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések támogatása. 

A projekt címe, azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00238  Imre Kálmán egyéni vállalkozó hatékonysági és kapacitásnövelő fejlesztése

A szerződött támogatás összege: 11 999 996 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 10,98%

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projekt keretében beszerzésre került egy 51 méteres emelőmagasságú felépítmény. Az eszköz szállítótól való átvételére, a kezelők betanítására és a felépítmény üzembehelyezésére a legyártási idő hosszabb időtartama miatt 2021 szeptemberében kerülhetett sor. Ezáltal egy vadonatúj, nagy teljesítményű emelőkosaras képesség áll rendelkezésre  a cégnél. A beszerzés fontos volt a vállalkozás tevékenységének továbbfolytatása szempontjából, e révén lehetőség nyílik a cég kapacitásainak, megrendelőinek, így bevételeinek, eredményeinek növelésére (legalább +10%-ban évente), valamint az alkalmazottak maradéktalan megtartására, jó eséllyel újak felvételére. A fejlesztés révén létrejövő új szolgáltatási képesség (51 méteres magasságot lehetővé tevő emelés és az egyéb képességek) jótékonyan hat a vállalkozás értékesítési tevékenységére, ezáltal több munkához lehet jutni, ami generálja azt, hogy a szakértő kezelő személyzetet meg kell mind tartani. Magyarországon is egyedülálló emelési kapacitás rendelkezésre állása valódi technológiai megújulást, jelent, amely által elérhető megrendelésnövekedés révén az egy foglalkoztatottra jutó bevétel és eredmény (vagyis a termelékenység) is javulhat.

Támogatást igénylő vállalta, hogy 2020. április havi, az adóhatóság nyilvántartásában szereplő foglalkoztatotti létszáma (9 fő) legalább 90%-ának megfelelő (8 fő) számú munkavállalót foglakoztat a megvalósítási időszak során. Ez teljesült a projekt befejezésekor az aktuális létszám 9 fő.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021. szeptember 17.